Tagata fa'atau a Rusia e asiasi i le falegaosimea e fa'alolotoina faauoga

O le matou tagata faʻatau Rusia e asiasi i le fale gaosimea, e maua ai se avanoa tulaga ese mo le au faʻatau ma le fale gaosi oloa e faʻaleleia ai a latou faiga faapaaga. sa mafai ona matou talanoaina vaega eseese o le matou sootaga faapisinisi, e aofia ai le asiasiga o valves mo lana poloaiga, fesootaiga i poloaiga fou fuafuaina mo le tausaga a sau, gaosiga o meafaigaluega, ma tulaga o asiasiga.

O le asiasiga a le tagata fa'atau e aofia ai se su'esu'ega au'ili'ili o alatoto mo lana oka. Ose laasaga taua lea i le fa'amautinoaina o le oloa mulimuli e fetaui ma mana'oga ma mana'oga a le tagata fa'atau. E ala i le suʻesuʻeina patino o vaʻa, na mafai ai e le tagata faʻatau ona maua se malamalamaga manino o le gaosiga o gaosiga ma le faʻatonutonuina o tulaga lelei o loʻo i ai. O lenei tulaga o le manino ma le tali atu e taua tele i le fausiaina o le faatuatuaina ma le mautinoa i le sootaga pisinisi.

E ese mai i le asiasiga o le poloaiga o loo i ai nei, o le asiasiga na maua ai foi le avanoa e fesootai ai i poloaiga fou ua fuafuaina mo le tausaga fou. E ala i le auai i talanoaga faafesagai, na mafai ai e itu e lua ona maua se malamalamaga loloto i manaoga ma faamoemoega o le tasi ma le isi. O lenei mea e mafai ai ona sili atu le aoga ma le lelei o fuafuaga fuafuaina mo poloaiga i le lumanaʻi, faʻamautinoa o loʻo faʻamalieina manaʻoga o le tagata faʻatau i se taimi talafeagai ma faʻamalieina.

O le isi itu taua o le asiasiga a le tagata faatau o le avanoa e iloilo ai meafaigaluega gaosi. E ala i le molimauina muamua o le gaosiga o le gaosiga, na maua ai e le tagata faatau le malamalama i le gafatia ma le lelei o meafaigaluega a le falegaosimea. O lenei poto masani na faʻatagaina mo se faʻamatalaga sili atu ona malamalama i le faiga o filifiliga pe a oʻo mai i le tuʻuina atu o faʻatonuga i le lumanaʻi ma le filifilia o metotia gaosiga sili ona talafeagai ma meafaigaluega.

I le faaiuga, o asiasiga a tagata faatau i le falegaosimea e maua ai se avanoa tulaga ese mo itu uma e lua e maua ai se malamalama loloto atu i manaoga o le tasi ma le isi. E ala i le auai i fesoʻotaʻiga matala ma manino, faʻatautaia suʻesuʻega maeʻaeʻa, ma talanoaina fuafuaga i le lumanaʻi, e mafai ai ona tatou fausia le faʻalagolago ma faʻamalosia a tatou sootaga faʻapisinisi. Matou te tulimatai atu i le faʻaauau pea ona galulue vavalalata ma le matou tagata faʻatau Rusia ma faʻaleleia atili la matou faiga faapaaga i le lumanaʻi.


Taimi meli: Tes-16-2023